Duiken is een fantastische sport, zowel in het buitenland maar zeker ook in Nederland erg populair. De stilte, de rust onder water, de sensatie dat je gewoon onderwater doorademt, de spannende ontmoetingen met snoeken en sepia’s, fantastische zoete en zoute onderwaternatuur...

Als je wilt leren duiken, ben je bij Nautilus aan het juiste adres. We bieden verschillende duikopleidingen aan voor beginners en gevorderden. In verenigingsverband leer je in je eigen tempo duiken en ontvang je een NOB-brevet waarmee je ook uitstekend in het buitenland uit de voeten kunt.
Kennismaken met de duiksport?
Leren duiken is niet moeilijk er zijn alleen een paar dingen die je moet weten en moet oefenen. Een duikopleiding is dan ook de eerste stap op weg naar een ontspannende en tegelijkertijd avontuurlijke hobby. Daarna kun je zelfstandig en veilig duiken en begint je duikersleven echt. 
Maak een introductieduik bij Duikteam Nautilus! Zo’n introductieduik vindt plaats in het zwembad “De Kwakel”. Je hoeft alleen een badhanddoek en zwemkleding mee te nemen, en verder niets te kopen of regelen. Daarna weet je ongetwijfeld of duiken iets voor je is!
Heb je al een duikbrevet?
En wil je er meer mee doen? Leuk! Bij duiktam Nautilus ben je aan het juiste adres, ook als je een duikbrevet van een andere erkende organisatie (zoals PADI of SSI) hebt! Bij ons kun je namelijk gewoon verder met het volgende niveau! Duikteam Nautilus is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). De opleidingen die wij geven in de Maarseveense plassen zijn door de NOB ontwikkeld en het product van voortdurende vernieuwing van lesmethoden en –middelen. Je kiest bij ons niet alleen voor een prettige duikopleiding maar ook voor kwaliteit.

Meld je aan

Kalender

Geen gebeurtenissen gevonden

Inloggen