Even een kleine update van Outdoor Inn.

 

Excuses voor de overlast die jullie ondervinden in de aanloop naar het vulstation en de verkleedmogelijkheden.

Wij hebben onze leveranciers verzocht alles zo veel mogelijk vrij te houden, maar zo in de laatste fase van de bouw schiet er wel eens wat tussendoor.

Wij hebben hen er nogmaals op geattendeerd. Vrijdag zullen wij dat scherp in de gaten houden dat alles goed bereikbaar is. Wij zullen tevens zorgen dat er weer een aantal tafels worden teruggeplaatst aan de waterkant. Deze waren door de hovenier, die ondertussen ook al begonnen is met zijn werkzaamheden, in zijn enthousiasme aan de kant gezet. Er staat overigens nu ook een dixie. Mocht het nodig zijn dan mogen jullie daar ook gebruik van maken.

Graag willen wij jullie er nogmaals even op wijzen dat er beveiligingssensoren zijn opgesteld rondom het pand. Deze staan achter de rood-witte linten. Er zijn namelijk nu al 3x ongewenste bezoekers geweest die dure apparatuur hebben meegenomen. Zodra er iemand door de sensoren loopt komt er een beveiligingsbedrijf in actie en worden er kosten in rekening gebracht. Dit is afgelopen weekend gebeurd. Willen jullie dit nogmaals bij jullie leden kenbaar maken? Dank je wel alvast.

Ook is het heel vervelend dat de vulautomaat niet optimaal werkt. Mart zal hier volgende week, als hij terug is van vakantie, opnieuw even naar (laten) kijken.  Willen jullie de leden vragen niet op het apparaat te gaan slaan, maar het even bij Jos of Ron bij de bar te melden. Uiteraard krijgen zij dan gewoon een nieuw muntje van ons. Hoe dan ook zullen wij dit probleem zo snel mogelijk verhelpen.

De verbouwing ligt nog steeds op schema. In de loop van september zullen wij de verenigingen in een prachtig nieuw pand ontvangen. Wij kunnen ook niet wachten!

Ik ga er van uit jullie hiermee weer even te hebben ‘bijgepraat’. Anders weten jullie me te vinden.

Goed weekend alvast.

 

Vriendelijke groeten,

 

Peter de Bruijn
Bedrijfsmanager

Inn Style / Outdoor Inn